E superbă, însă își lasă iubitul să aibă relații și cu alte femei. Care este motivul


Modelul Isabella James are, fizic, tot ce și-ar putea dori un bărbat, însă, cu toate astea, îi permite iubitului său să o înșele.


Înșelatul se numără printre principalele cauze ale despărților, iar întrebarea pe care și-o pun mulți este de ce ai avea nevoie și de altceva, în afară de partenera/partenerul tău?

Ei bine, modelul Isabella James nu își pune această întrebare, deoarece i-a oferit partenerului ei libertatea de a întreține relații intime și cu alte femei. De ce? Bomba sexy a dezvăluit că a avut în trecut o relație toxică, fostul ei iubit fiind foarte posesiv. 

În prezent, aceasta a ales să aibă o relație deschisă cu actualul iubit: “L-am lăsat pe bărbatul meu să fie și cu alte femei – asta îl face fericit, așa că sunt ok cu asta”, spune aceasta, potrivit dailystar.co.uk.

Eu și partenerul meu suntem într-o relație deschisă. Ne permitem să avem alți parteneri sexuali, dar suntem monogami emoțional. Tocmai am ieșit dintr-o relație monogamă care a fost foarte manipulativă din punct de vedere emoțional și mi-am dorit întotdeauna o relație deschisă, frumoasă și sănătoasă.” 

Sursă foto: Instagram
 
  • E superbă, însă își lasă iubitul să aibă relații și cu alte femei. Care este motivul

related posts

Modifică setările cookies