E supranumită „cea mai sexy avocată din lume” și peste 5 milioane de internauți îi urmăresc zilnic postările! Ipostaza incendiară în care s-a lăsat fotografiată: „Dacă aș fi femeie, aș vrea să arăt ca tine”


Nu știm câte procese are câștigate în instanță, însă știm că a reușit să impresioneze peste 5 milioane de internauți, care o urmăresc zilnic pe rețelele de socializare. 


Presa străină i-a oferit Denisei Rocha titulatura de „cea mai sexy avocată din lume”. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Brazilianca are 40 de ani și este extrem de populară în țara natală. Denise este model, avocat și fost consilier parlamentar. Blonda cu forme generoase a participat la mai multe reality show-uri și chiar a ocupat locul al doilea în cel de-al șaselea sezon al emisiunii „A fazenda” (Ferma Vedetelor, varianta braziliană). 

Denise se mândrește și cu o apariție pe coperta revistei Playboy, în 2012. Recent, blonda și-a impresionat din nou fanii, după ce s-a lăsat fotografiată nud.

„Cea mai sexy avocată din lume” a renunțat la haine, iar imaginea de pe Instagram a adunat zeci de mii de like-uri.

Denise a pozat complet goală și s-a folosit de niște frunze pentru a-și acoperi părțile intime. Ipostaza sexy a încântat o mulțime de fani, care s-au grăbit să-i spună lui Denise cât de bine arată. 

„Dacă aș fi femeie, aș vrea să arăt ca tine”, „Perfecțiune!”, „Aș vrea să bată vântul!”, „Ești atât de sexy!”, „Magnifică!”, „O femeie adevărată! Arăți spectaculos!”, i-au scris internauții.

Denise, care este în prezent una dintre muzele OnlyFans, a decis să se întoarcă la studii pentru a afla mai multe despre un subiect care i-a atras atenția în ultimii ani. Ea a anunțat recent că va începe un curs de sexologie.

„Întotdeauna mi-a plăcut să mă dedic unei noi experiențe, iar această temă, din păcate, implică încă multe tabuuri. Trebuie să schimbăm acest lucru. Vreau să înțeleg mai bine pentru a face și eu parte din această schimbare”, a spus ea, potrivit Daily Stars.

Fotografii: Instagram

 

 

  • E supranumită „cea mai sexy avocată din lume” și peste 5 milioane de internauți îi urmăresc zilnic postările! Ipostaza incendiară în care s-a lăsat fotografiată: „Dacă aș fi femeie, aș vrea să arăt ca tine”

related posts

Modifică setările cookies