Ea este cea mai bogată jucătoare de tenis din lume, mai bogată decât Serena Williams, Maria Sharapova și Simona Halep la un loc!


Adversara Irinei Begu din optimile de finală de la Roland Garros are mare succes pe teren, dar nu poate fi motivată niciodată financiar.


Este una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, dar și una dintre cele mai bogate sportive. Un motiv pentru care premiile puse în joc nu o stimulează de niciun fel. Doar adrenalina, titlurile și plăcerea de a-și învinge adversarele o motivează pe această tânără de 28 de ani să progreseze în acest sport. Iar rezultatele ei par promițătoare, de vreme ce pe 9 mai a ajuns numărul 11 mondial, în clasamentul WTA, la simplu, iar la dublu, este numărul 28 mondial.

Este vorba despre Jessica Pegula, nimeni alta decât fiica lui Terry Pegula, patronul echipei de fotbal american  Buffalo Bills (NFL) și al echipei de hochei Buffalo Sabres – foarte puternice peste Ocean. Potrivit cotidianului „The Sun“, când a cumpărat echipa Buffalo Bills, în 2014, Teddy Pegula i-a învins la licitație, printre alții, pe Donald Trump și Bon Jovi.

Kim și Terry Pegula, părinții Jessicăi Pegula.

Averea lui Terry Pegula provine din afacerile cu petrol și gaz natural și a ajuns la 5,8 miliarde de dolari dintr-un business început demult, cu doar 7.500 de dolari împrumutați de la rude și prieteni.

Jessica este doar unul dintre cei 5 copii ai magnatului cu Kim Kerr, cea care îi este soție din 1993 încoace. 

„Când eram mai tânără, voiam să mă fac remarcată pe teren, dar apoi am realizat că ar trebui să mă împac cu faptul că lumea face legătura cu tata. La început, mă rănea într-un fel, pentru că știam că averea nu va dispărea nicăieri, dar am învățat să accept asta și să mă distrez. Tenisul îmi aparține, este jobul meu. Este separat, iar părinții mei nu au nimic de spus în ceea ce fac pe teren“, a declarat Pegula pentru „Daily Star“.

Irina Begu a întâlnit-o de două ori pe teren, în 2020, în Statele Unite, și anul acesta, la Grampians Trophy, și de fiecare dată a reușit să treacă de ea. Rămâne de văzut cât de ușor va câștiga și jocul de azi, de la Rolan Garros.

FOTO: Profimedia

  • Ea este cea mai bogată jucătoare de tenis din lume, mai bogată decât Serena Williams, Maria Sharapova și Simona Halep la un loc!

related posts

Modifică setările cookies