Ea i-a cucerit inima lui Daniel Pavel! Cine e Ana Maria Pop, alături de care prezentatorul „Survivor“ a petrecut la Saga Festival


După petrecerea de final de reality show în Dominicană, dată în cinstea „supraviețuitorului“ Alex Delea, „domnul Dan“ a trecut la petrecerea privată cu partenera sa.


De-abia s-a întors în România, după luni bune petrecute în exotica Republica Dominicană, ca gazdă a celui mai dur reality show, „Survivor România“, că Daniel Pavel e pus pe recuperat timpul petrecut departe de iubita lui. E vorba despre frumoasa Ana Maria Pop, cu care așa-numitul „domnul Dan“ a început o relație chiar înainte de-a pleca la „Survivor România 2022“.  Cei doi au sărbătorit revederea la Saga Festival, unde s-au întâlnit și cu Cucu, de la Noaptea Târziu, și el fost concurent la „Survivor“.

Înaltă, blondă, cu o talie extrem de subțire, Ana Maria Pop nici nu avea cum să nu-i atragă atenția lui Daniel Pavel. Dar să nu credeți că e doar o fată frumoasă și atât. Ana Maria Pop l-a cucerit pe prezentator și cu arta conversației, ea fiind absolventă de Drept, dar și actriță.

Cea mai notabilă prezență a sa pe un generic este producția „Palatul Pionierilor“, regizată de Bobby Păunescu și prezentată la Cannes, unde a avut ocazia să joace alături de Ioana Pavelescu, Doru Ana, Toto Dumitrescu, Oltin Hurezeanu (care a participat la reality-ul „Exatlon“, show-ul similar „Survivor“) și canadianul David Lipper (cunoscut publicului din serialul „Full House“). Un proiect echivalent cu o „lucrare de licență“, de vreme ce tânăra a absolvit cursurile școlii deschise de Bobby Păunescu.

Ana Maria Pop, pe covorul roșu de la Cannes.

Dar iubita lui Daniel Pavel are și alte talente ascunse: pictează, adoră design-ul de interioare, a lucrat pentru o agenție de imobiliare, iar acum e chief operating officer la o companie.

Noua relație s-a închegat în noiembrie 2021, după ce Daniel Pavel și-a dat voie să iubească din nou, după relația de 7 ani cu Marina, cea care urma să-i devină soție. Ca o coincidență, și Ana Maria venea după o relație încheiată recent, ea fiind și cea care a făcut publică legătura cu „domnul Dan“ pe rețelele de socializare, chiar în preajma Sărbătorilor.

Foto: Instagram

  • Ea i-a cucerit inima lui Daniel Pavel! Cine e Ana Maria Pop, alături de care prezentatorul „Survivor“ a petrecut la Saga Festival

related posts

Modifică setările cookies