Ed Sheeran, decizie bizară. Artistul și-a săpat mormântul în propria curte: „Când va veni momentul, voi putea fi pus acolo”


Ed Sheeran a dezvăluit că și-a săpat mormântul în propria curte și a precizat că este gata să-și petreacă somnul de veci acolo.


Într-un interviu acordat GQ Hype, cântărețul și compozitorul britanic a explicat că nu este o criptă, ci mai degrabă „o gaură care este săpată în pământ cu o piatră deasupra. Așadar, când va veni momentul, voi putea fi pus acolo”, a spus artistul, citat de Page Six.

Ed Sheeran a mai spus că i-ar plăcea să fie îngropat acolo pentru ca fiicele lui, Lyra și Jupiter, să-și poată aminti de el și să-l plângă.

„Am avut prieteni care au murit fără testament și nimeni nu a știut ce să facă”, a adăugat el.

În timp ce unii ar putea considera că a avea o groapă de mormânt în curtea casei este morbid, Sheeran vede totul ca pe o soluție practică. „Oamenii cred că este cu adevărat ciudat și morbid, dar cred că este important să fii pregătit pentru orice”, a explicat el.

Sursă foto: Getty Images

  • Ed Sheeran, decizie bizară. Artistul și-a săpat mormântul în propria curte: „Când va veni momentul, voi putea fi pus acolo”

related posts

Modifică setările cookies