Elena Băsescu trage intens de fiare la sala de sport. Vedeta și-a etalat abdomenul cu pătrățele


La 42 de ani, Elena Băsescu are mare grijă de condiția ei fizică. Fiica fostului președinte se antrenează constant la sala de sport și petrece multe ore în aer liber, practicând sportul preferat- echitația. 


În ultimele luni, Elena Băsescu și-a etalat picioarele zvelte, postând imagini unde apare în colanți. Urmăritorii ei au considerat că vedeta arată îngrijorător de slabă în imaginile încărcate pe Instagram.

În cea mai recentă postare, Elena Băsescu a arătat că trage intens de fiare la sala de sport pentru a-și modela silueta.  

Elena Băsescu a fost preocupată dintotdeauna de felul în care arată. Nu este un secret faptul că a apelat, în trecut, la operații estetice. Aceasta și-a făcut o rinoplastie, și-a injectat colagen în buze, și-a tatuat sprâncenele și ar fi apelat și la fillere, pentru a-și modifica forma pomeților.

Elena Băsescu este mama a trei copii. Traian Junior și Sofia Anais sunt copiii lui Bogdan Ionescu, de care Elena a divorțat în 2016. Mezina, Anastasia, este fiica lui Cătălin Tomată. Elena și Cătălin s-au despărțit după doi ani de relație, în toamna anului 2019. 
Sursă foto: Instagram/ Elena Băsescu
 
Vezi și: Anghel Damian, spui tot sau îți ia gură foc?

  • Elena Băsescu trage intens de fiare la sala de sport. Vedeta și-a etalat abdomenul cu pătrățele

related posts

Modifică setările cookies