Elena Merișoreanu, despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu: „Monica, dacă ar avea bun simț...”


A trecut mai bine de o lună de când Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască la un azil din județul Ilfov. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns la sapă de lemn și nu-și permite să plătească nici chiria în cadrul centrului de bătrâni. 


După ce mai multe personalități mondene și-au dat cu părerea despre situația în care se află Iri, a venit rândul și Elenei Merișoreanu să-și spună punctul de vedere.

Artista a făcut un apel către Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Interpreta de muzică populară consideră că e de datoria Monicăi să-și ajute fostul soț aflat acum într-un mare impas financiar. 

„N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica, dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu, ar trebui să-l ajute. Dacă nu era Columbeanu, Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea, pe la Bacău. Îmi pare rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute. Ar trebui, pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foarte mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva.

Irinel Columbeanu și Monica s-au căsătorit în 2006 și au avut ceea ce presa a numit la vremea respectivă „nunta anului”. În timpul petrecerii, sub ploaia de artificii, Monica a mărturisit că este însărcinată, iar la începutului anului 2007 a adus-o pe lume pe Irina Columbeanu, unicul copil al lui Irinel.

Cuplul a divorțat după 5 ani de relație, iar Irinel a declarat în repetate rânduri că a regretat decizia de a se separa de mama copilului său. Monica a plecat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește și-n prezent, iar Irina a rămas în grija tatălui. În 2018, Irinuca s-a mutat în America, alături de mama ei și iubitul chinez al acesteia, Mr. Pink.

Fostul afacerist în vârstă de 66 de ani a mărturisit că a păstrat legătura cu fosta soție și că speră ca Monica și fiica lui să-l viziteze la azil.

Fotografii: Agerpres/ Youtube

  • Elena Merișoreanu, despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu: „Monica, dacă ar avea bun simț...”

related posts

Modifică setările cookies