Elsa Hosk, pusă la zid de fani după ce a postat poze nud cu ea și fiica ei pe internet


Elsa Hosk face parte din elita modellingului internațional și este una dintre celebrele modele care au defilat în show-urile Victoria’s Secret. 


Supermodelul suedez a devenit mămică în urmă cu 7 luni și a renunțat pentru o perioadă la catwalk. Blonda este însă activă pe contul de Instagram, acolo unde are aproape 7 milioane de urmăritori. 

Ultimele postări ale supermodelului nu au fost însă pe placul internauților. Elsa Hosk a fost aspru criticată de fani, după ce a postat mai multe imagini alături de fiica ei. 

“Hai să-ți vorbesc despre orașul în care m-am îndrăgostit de tatăl tău”, a scris Elsa pe Instagram, lângă fotografiile făcute într-un apartament luxos din New York. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

În imagini, Elsa (32 de ani) apare în costumul Evei și o ține în brațe pe micuța Tuulikki Joan Daly. Nici fetița nu poartă hăinuțe, iar asta i-a înfuriat pe fani. 

“Chiar e o idee bună să postezi fotografii cu copilul dezbrăcat când sunt atâția ciudați pe Internet?”, i-a scris unul dintre urmăritori. Un alt internaut i-a lăsat un mesaj și mai dur: “Ceea ce faci este greșit! Este copilul tău, dar eu una nu aș posta niciodată așa ceva pe internet!”

“Încetează să mai postezi astfel de poze cu fiica ta. Sunt o fană a ta, dar te rog respectă-i intimitatea fiicei tale!”, “Garantez că sunt și mulți pedofili printre cei care ți-au dat like la poze”, “De ce pun oamenii poze cu copiii dezbrăcați? Cineva să-mi explice, vă rog!”, “Nu mi-aș arăta așa copilul lumii!”, sunt alte comentarii postate de urmăritorii Elsei. 

Elsa Hosk a devenit mămică în februarie 2021. Supermodelul este într-o relație de șase ani cu Tom Daly, tatăl micuței Tuulikki Joan. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!

 

  • Elsa Hosk, pusă la zid de fani după ce a postat poze nud cu ea și fiica ei pe internet

related posts

Modifică setările cookies