Ema Uta, apariție irezistibilă în vacanța din Hawaii. Cum se distrează după despărțirea de Alex Bodi


Într-un decor de vis, Ema Uta s-a afișat în costum de baie, la început de 2024. Make-up artista vedetelor a preferat să întâlnească anul nou în Hawaii, după ce s-a despărțit de milionarul Alex Bodi. 
Relația dintre Alex Bodi și Ema Uta a fost plină de suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, de-a lungul timpului. Înainte de sărbători, Alex Bodi a plecat să călătorească în Dubai, Maldive și Japonia cu cele două fiice ale sale. La rândul ei, Ema Uta a plecat într-o vacanță exotică, tocmai în Hawaii. O noapte de cazare la resortul luxos, ales de ea, costă aproximativ 5.000 de lei.

Blondina și-a afișat silueta perfectă într-un costum de baie roșu, iar fanii i-au răspuns entuziasmați: „Ce frumoasă ești! Te iubiiim!”; „Top Ema”; „Ești superbă, femeie”; Wow, ce frumusețe!”, „Te ador”, au fost doar câteva dintre reacții.

Ema Uta se bucură de vacanță în compania prietenilor și demonstrează că are o dispoziție perfectă la început de an. A dansat în club pe ritmuri latino, așa cum îi place ei.

Alex Bodi, în schimb, postează imagini unde se află în compania fiicelor sale. În prezent, ei explorează Japonia.

Se pare că Alex Bodi regretă despărțirea. În noiembrie, când se afla în Dubai, el a făcut un video pe TikTok în care spunea:

”Acel moment când te desparți de Ema și te muți în Dubai, iar ea spune că să uiți e ușor”.  • Ema Uta, apariție irezistibilă în vacanța din Hawaii. Cum se distrează după despărțirea de Alex Bodi

related posts

Modifică setările cookies