De aproximativ trei ani, Ema Uta și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri, deoarece s-au tot împăcat și despărțit de mai multe ori. Au reușit, însă, să se împace de fiecare dată și, în cele din urmă, și-au dus relația la următorul nivel.

Alex Bodi a uitat inelul de logodnă acasă

Înainte de a pleca în Maldive, Alex Bodi i-a cumpărat un inel de logodnă Emei Uta, doar că l-a uitat acasă. Și-a dat seama că nu are cu ce să o ceară cu doar câteva ore înainte de marele eveniment.

„Am și uitat inelul acasă. A doua zi mi-am dat seama, că nu îl găseam. Am plecat, inițial, într-un resort, iar cei de acolo nu aveau voie cu focuri de artificii. Cum să îi explic Emei că trebuie să plecăm o zi, două, într-un alt resort? I-am spus că e prietenul meu, că trebuie să ne vedem. Ea nu înțelegea. Au fost și tensiuni”, a povestit acesta, în cadrul unui podcast.

Alex Bodi a rezolvat problema în doar câteva minute

După ce s-a asigurat că poate încheia momentul cu un foc de artificii, Alex Bodi a trebuit să găsească o modalitate prin care să aducă inelul din România, în mijlocul oceanului Indian.

Prin urmare, a pus mâna pe telefon și și-a sunat un prieten, care i-a adus bijuteria fără de care logodna nu putea avea loc.

„Când deja am stabilit cu artificiile, am zis că n-am inelul la mine. A trebuit să caut un prieten, să îmi aducă inelul de pe o zi pe alta, că, deja, a doua zi trebuia să plecăm la celălalt. A venit un prieten de-al meu”, a mai spus acesta.

În cele din urmă, cererea în căsătorie a avut loc într-un decor de vis, iar Alex Bodi s-a asigurat că totul va fi perfect, iar răspunsul Emei a fost, evident, „da”.

 

Sursa foto: Instagram