Make-up artista vedetelor nu a lăsat la vedere cee ace doar Alex Bodi vede și și-a acoperit sânii cu părul. Cu toate acestea, „priveliștea” a stârnit curiozitatea admiratorilor și nu a rămas neobservată.

Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat în urmă cu doar câteva săptămâni, după ce, timp de câteva luni, au stat despărțiți. O împăcare părea imposibilă, mai ales după ce Ema Uta a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat, după despărțirea de fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

După ce apăruseră fotografiile cu fosta lui iubită, Alex Bodi a avut prima reacție vis-à-vis de cele întâmplate, mărturisind că este uimit de ceea ce s-a întâmplat.

Omul de afaceri din Mediaș a refuzat să spună ce părere are despre gestul Emei Uta, precizând că îl știe pe bărbatul cu care s-a sărutat doar din vedere. Mai mult decât atât, fusese informat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat, dar a preferat să nu dea prea multă importanță acestui lucru.

„A fost un șoc, eu o știu altfel de femeie, din ce îmi spunea ea. Nu are rost să deschidem subiectul. Sunt foarte direct. Nu vreau să creadă că îmi dau cu părerea eu. Pentru mine lucrurile sunt clare. Eu nu pot să mă pun în sufletul altor persoane”, a mărturisit Alex Bodi, în cadrul unei emisiuni televizate.


Sursa foto: Instagram