Zilele trecute, Ema Uta și Alex Bodi au plecat într-o nouă vacanță, în Cambodgia, Asia. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat către destinația exotică, la aproximativ două săptămâni de când s-au întors din Maldive.

Ema Uta și Alex Bodi au bifat o nouă vacanță exotică

Când banii nu reprezintă o problemă, cel puțin o vacanță pe lună, în țări care mai de care mai exotice, este o nimica toată. Alex Bodi știe cum să o răsfețe pe Ema Uta și să îi arate cât de mult o iubește, după multiplele despărțiri prin care au trecut în cei aproximativ trei ani de relație.

De data aceasta, Alex Bodi a decis să îi îndeplinească o nouă dorință logodnicei sale și a dus-o în Cambodgia, într-un resort unde își dorea foarte mult să se cazeze.  O singură noapte de cazare pornește de la 1.300 de euro, însă nimic nu este prea scump pentru cea care i-a furat inima.

Ema Uta a fost cerută în căsătorie, în Maldive

La începutul lunii aprilie, Ema Uta și Alex Bodi au plecat în vacanță, în Maldive. Nu a fost prima oară când au ales această destinație, dar a fost ultima vacanță în care au plecat în calitate de iubit și iubită. La jumătatea sejurului, Alex Bod a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie.

„Când deja am stabilit cu artificiile, am zis că n-am inelul la mine. A trebuit să caut un prieten, să îmi aducă inelul de pe o zi pe alta, că, deja, a doua zi trebuia să plecăm la celălalt. A venit un prieten de-al meu”, a povestit Alex Bodi, în cadrul unui podcast.


Sursa foto: Instagram