După o relație de câțiva ani, presărată cu mai multe împăcări și despărțiți, Ema Uta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi. Milionarul din Mediaș i-a pun inelul pe deget într-o vacanță exotică, într-un loc în care au mai fost de câteva ori împreună.

Alex Bodi și Ema Uta nu vor semna un contract prenupțial

În cadrul unui podcast, Alex Bodi a mărturisit că nu se pune problema de un contract prenupțial, deoarece nu va mai achiziționa nimic după ce el și Ema Uta vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă.

Afaceristul consideră că a cumpărat, până acum, toate lucrurile de care avea nevoie și tot ce îi mai rămâne de făcut este să se bucure de ele, împreună cu viitoarea lui soție.

„Din ăla fac numai bogătanii. Nu mai iau (n.r. mașini). Gata! Mi-am făcut plinul. Acum. Ne bucurăm de ele. Doar benzină de acum”, a spus acesta.

Alex Bodi, la un pas să anuleze logodna cu Ema Uta

În cadrul aceluiași podcast, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a vorbit despre logodna cu Ema Uta, care era la doar un pas să nu mai aibă loc. Afaceristul a mărturisit că a uitat inelul acasă și a cerut ajutorul unui prieten, care să i-l aducă din București tocmai în Maldive.

„Nu pot să zic că am plănuit-o, dar mi-am dorit-o și chiar am vrut să o fac, dar ce crezi? Am uitat inelul acasă. A doua zi mi-am dat seama, că nu găseam inelul.

Deci, deja când am stabilit cu artificiile, cu tot, zic: «mamă, nu am inelul la mine» și, acum, să caut un prieten, să îmi aducă inelul rapid, de pe o zi pe alta, că, deja, a doua zi trebuia să plecăm la celălalt resort”, a povestit Alex Bodi.

 

Sursa foto: Instagram