„Emană senzualitate prin toți porii”. Influencerița Ambra Guiotto, într-o rochie care îți taie respirația


Poate câștiga bani frumoși din modelling, dar și-a ales o profesie de care mulți ar fugi. Influencerița Ambra Guiotto, cu origini italiene și indiene, este absolventă de Criminologie și are planuri mari pentru o carieră în Poliție. Cu toate acestea, tânăra a primit și destule oferte pentru a poza în reviste. 


Cine este Ambra Guiotto, influencerița cu origini indiene care face furori pe Instagram

Este pasionată de ținute extravagante și accesorii, iar pozele ei sexy i-au adus popularitatea pe Instagram. Ambra Guitto este o italiancă de 24 de ani, care stârnește entuziasmul urmăritorilor ei cu fiecare apariție. Tânăra, de o frumusețe aparte, are rădăcini în Malaysia și India.

Recent, ea a pozat într-o rochie lungă, cu spatele gol, prevăzută cu un accesoriu metalic în formă de fluture în zona feselor. Admiratorii i-au răspuns cu zeci de comentarii de apreciere:

„Emană senzualitate prin toți porii”; „Asta numesc eu alt nivel”; „Ești seducătoare”; „Sunt obsedat de acest look”; „M-ai omorât cu acest outfit”, sunt doar câteva dintre reacții.

În timp ce unii urmăritori cred că fata este un model de succes, Amber a dezvăluit într-un interviu ce o pasionează cu adevărat. Ea a terinat Facultatea de Criminologie și Științe Juridice, dorindu-și o carieră în justiție. Cel mai mult i-ar plăcea să lupte pentru protecția copiilor, menționează ea.

„Nu aș spune că am un singur stil, deoarece în fiecare zi mă îmbrac după cum mă simt! Îndrăzneț, strălucitor, plin de farmec, vintage și artistic sunt câteva cuvinte pe care le-aș folosi pentru a-mi descrie stilul. Dar indiferent ce port TREBUIE să fie acoperit cu bijuterii”, spune ea, potrivit mountainandmoon.com.

„Stilul este subiectiv, poartă ceea ce îți dorești și ceea ce te face fericit!”, își îndeamnă ea urmăritorii.


Sursă foto: Instagram

  • „Emană senzualitate prin toți porii”. Influencerița Ambra Guiotto, într-o rochie care îți taie respirația

related posts

Modifică setările cookies