Emma Stone este însărcinată cu primul copil! Cum arată soțul ei, comediantul Dave McCary


La fel ca Ryan Gosling, care i-a fost partener de trei ori pe marele ecran, Emma Stone este foarte discretă când vine vorba de viața privată. Anul trecut s-a căsătorit în secret cu comediantul Dave McCary. Actrița laureată cu Oscar a încercat să-și țină și sarcina secretă, însă paparazzi au fost pe fază. 


Emma Stone (32 de ani) va deveni mămică pentru prima oară anul acesta. Paparazzi au surprins-o pe actriță la o promenadă pe străzile din Los Angeles. În fotografiile obținute de Daily Mail, actrița își mângâie burtica în timp ce se plimbă alături de o prietenă. 

Chiar dacă Emma nu a făcut nicio declarație pe această temă, o sursă apropiată cuplului a confirmat sarcina actriței și a dezvăluit că aceasta “iubește viața de femeie măritată”.

Emma Stone și Dave McCary s-au cunoscut pe platoul de filmare al celebrei emisiuni “Saturday Night Live” în 2016. McCary este scenaristul și regizorul emisiunii de la NBC. Cei s-au cuplat un an mai târziu, iar în decembrie 2019 McCary a anunțat logodna cu Emma pe contul de Instagram. În 2020, îndrăgostiții s-au căsătorit în secret. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @davemccary

Vezi mai multe poze cu Emma Stone și soțul ei în galeria foto de mai jos

Actrița premiată cu Oscar pentru rolul din “La La Land” a mai fost cuplată cu actorul Andrew Garfield

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Varza a la Cluj

 

  • Emma Stone este însărcinată cu primul copil! Cum arată soțul ei, comediantul Dave McCary

related posts

Modifică setările cookies