Emma Watson n-are nevoie de bărbat. „Sunt foarte fericită pentru că sunt singură”


Emma Watson, care a făcut carieră în seria Harry Potter cu rolul Hermione Granger, se apropie de 30 de ani, vârstă de care nu se sperie.


Actrița britanică, născută la Paris, a oferit un interviu revistei Vogue, în care vorbește despre „criza” femeilor la vârsta de mijloc. Emma Watson a dezvăluit că nu se sperie deloc că va schimba prefixul, în aprilie anul viitor, fiindcă nu e niciodată prea târziu pentru lucrurile care contează în viață.

„De ce face toată lumea atâta caz despre vârsta de 30 de ani? Nu e mare brânză (...) Nu am crezut niciodată discursul Sunt fericit de unul singur. E clar o propagandă. Mi-a luat mult timp, dar sunt foarte fericită că sunt singură. Eu îl numesc un parteneriat cu mine însămi”, spune actrița pentru sursa citată.

Actrița britanică a avut relații scurte cu bărbați mai puțini cunocuți. Ultimul ei iubit, Dominic Piazza, i-a ținut companie o lună. Emma Watson i-a mai avut ca parteneri pe Brendan Iribe, un programator de jocuri online, și actorul Tom Felton, alături de care a jucat în Harry Potter.

Citește și: Autoarea romanelor Harry Potter, J. K. Rowling, a donat peste 17 milioane €. Unde au ajuns banii

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Nicki Minaj s-a măritat

  • Emma Watson n-are nevoie de bărbat. „Sunt foarte fericită pentru că sunt singură”

related posts

Modifică setările cookies