Emmanuel Macron, la bustul gol în vacanță cu Prima Doamnă. Brigitte Macron l-a admirat de pe iaht


Președintele Franței, Emmanuel Macron, s-a afișat la bustul gol în vacanța din sudul Franței. Prima doamnă l-a sorbit din priviri, pe iaht, în timp ce șeful statului se bronza.


De obicei îl vezi îmbrăcat la costum, dar în vacanță până și președintele adoptă ținute casual. Emmanuel Macron a fost surprins de paparazzi la bustul gol, în vacanța petrecută alături de Brigitte Macron în sudul Franței.

Brigitte și Emmanuel Macron și-au făcut vacanța de vară în insula Porquerolles, situată în Arhipelagul Insulele de Aur din sudul Franței. Președintele francez a renunțat la costum pentru o ținută mult mai lejeră și a impresionat cu fizicul său.

În vârstă de 45 de ani, Emmanuel Macron a făcut plajă la bustul gol pe iaht, în timp ce Prima Doamnă îl privea admirativ. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Brigitte Macron (70 de ani) a optat pentru un costum de înot care i-a acoperit aproape întreg corpul. Cuplul prezidențial a sărbătorit 22 de ani de căsnicie și, conform scriitoarei Gaël Tchakaloff, cei doi au multe lucruri în comun.

Râd mult împreună. Fac glume. Păstrează o atitudine relaxată și fără griji”, a dezvăluit autoarea în publicația Femme Actuelle.

Brigitte Macron l-a cunoscut pe Emmanuel Macron când acesta avea doar 15 ani, pe vremea când era elev de liceu. Doi ani mai târziu, el i-a făcut o promisiune uimitoare: că o va lua de soție. 

Relaţia lor a început când actualul preşedinte al Franţei avea 18 ani şi juca într-o piesă de teatru supervizată de viitoarea lui soţie. Ea era căsătorită, avea copii, avea un vitor predestinat, până a întâlnit „un nebun cu 24 de ani mai mic, care știa totul despre tot”, după cu declara Brigitte pentru Elle.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Emmanuel Macron, la bustul gol în vacanță cu Prima Doamnă. Brigitte Macron l-a admirat de pe iaht

related posts

Modifică setările cookies