Enrique Iglesias, desemnat “cel mai bun artist latino al tuturor timpurilor”. Unde s-a pozat cu trofeul


A fost seara lui Enrique Iglesias la gala Premiilor Billboard Latino 2020! Artistul a fost recompensat pentru succesul său cu trofeul de “cel mai bun artist latino al tuturor timpurilor”.


Gala Premiilor Billboard Latino 2020 a avut loc miercuri seară la BB&T Center din Sunrise, Florida. Printre câștigători s-a numărat și Enrique Iglesias, care a plecat acasă cu premiul pentru “cel mai bun artist latino al tuturor timpurilor”.

Vizibil emoționat, artistul a urcat pe scenă și le-a mulțumit fanilor pentru sprijin. “Este un premiu foarte special. Nu mi-am scris nimic, așa că vă rog să mă iertați dacă spun ceva greșit. (…)Vreau să le mulțumesc fanilor mei... Mulțumesc pentru sprijinul vostru!”, a spus fiul lui Julio Iglesias. 

La scurt timp după gală, cântărețul a postat și o fotografie cu premiul Billboard pe contul de Instagram, unde este urmărit de peste 15 milioane de fani. Ipostaza aleasă de cântăreț n-a fost însă pe placul unora dintre fani. Și asta pentru că Enrique s-a pozat în baie, stând pe WC. Internauții l-au apostrofat pentru gestul său, transmițându-i că este o lipsă de respect să se pozeze așa cu “valorosul” trofeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Enrique Iglesias, vânzări record la albumele sale

Potrivit Billboard, artistul a vândut peste 180 de milioane de exemplare din discurile sale în cei 25 de ani de carieră şi a avut peste 16 miliarde de vizualizări la clipurile sale şi 18 milioane de descărcări ale cântecelor sale.

Enrique Iglesias este artistul cu cele mai multe piese clasate pe primul loc pe lista Billboard Hot Latin Songs, cu 27 de cântece precum "No llores por mí","Experiencia religiosa" sau "Bailando". El deţine totodată şi recordul pentru cele mai multe clasificări în top 10 pe lista Billboard Hot Latin Songs, cu 39 de cântece.

Fotografii: Getty Images

FERMA. În plus, episodul 20: Iuliana Gaga, prietena Giuliei Nahmany, sare în ajutor

 

  • Enrique Iglesias, desemnat “cel mai bun artist latino al tuturor timpurilor”. Unde s-a pozat cu trofeul

related posts

Modifică setările cookies