Enrique Iglesias, în mintea copiilor. Şi-a provocat la dans fiica de 1 an şi 9 luni


Artistul spaniol Enrique Iglesias (44 de ani) nu ratează nici o ocazie de a se distra în compania micuţilor Lucy şi Nicholas, gemenii pe care îi are împreună cu fosta tenismenă Anna Kournikova.


Între concerte şi repetiţii, Enrique îşi face pe deplin datoria de tată şi intră în minunata lume a copiilor, împărtăşind aceste momente unice cu cei aproape 15 milioane de fani de pe Instagram.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când Enrique Iglesias şi-a provocat la dans fiica de 1 an şi 9 luni, pe acordurile cunoscutului cântecel pentru copii „Wheels on the Bus” (Roţile autobuzului). 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

Cu Lucy încântată de melodie, cel supranumit „Regele muzicii latino” a imitat mişcările energice de braţe ale fiicei sale, precum şi gestul de apăsare a claxonului.

Apoi, Enrique Iglesias a trecut la nivelul următor, trecând cu piciorul de câteva ori peste capul fetiţei, pentru ca la finalul înregistrării s-o învârtă ameţitor, ţinând-o de braţe. Adorabilul moment de tandreţe între tată şi fiică a fost apreciat aşa cum se cuvine în spaţiul virtual, clipul adunând peste 1 milion de ,,like”-uri.

Foto: Gettyimages

VIDEO: Brad Pitt a găsit consolare la alcoolici anonimi

  • Enrique Iglesias, în mintea copiilor. Şi-a provocat la dans fiica de 1 an şi 9 luni

related posts

Modifică setările cookies