Este anunțul momentului! De ce a ajuns, de fapt, Ion Iliescu la spital


Fostul președinte al României a ajuns de urgență la Spitalul Elias din București în urmă cu doar câteva zile. Iată ce au spus surse din familia sa!


Ion Iliescu, fostul președinte al României în vârstă de 93 de ani, a ajuns la spitalul Elias din Capitală, într-un moment de îngrijorarea pentru starea sa de sănătate. Acesta a fost însoțit de soția lui, Nina, care îi este alături încă din 1951.

La începutul anului au apărut în mediul online mai multe informații conform cărora starea de sănătate a fostului președinte s-a înrăutățit considerabil și că mobilitatea îi este limitată, neputând să se deplaseze.

Ion Iliescu a ajuns în urmă cu doar câteva zile pe mâinile doctorilor și, potrivit realitatea.net, surse din familia sa spun că acesta a fost supus mai multor evaluări medicale. De asemenea, cadrele medicale au considerat că starea sa este una stabilă, așa că au ajuns la concluzia ca acesta să nu fie internat.

Ion Iliescu a spus că nu crede în Dumnezeu

Fostul președinte al României a mărturisit, de-a lungul anilor, că nu crede în Dumnezeu, ci mai degrabă în „forța omului”, recunoscând totodată că este ateu.

„Iisus este o figură, din acest punct de vedere, caracteristică pentru o anumită evoluţie a gândirii umane, pentru o societate mai bună, mai dreaptă, benefică tuturor”, dezvăluia Iliescu, cu ceva timp în urmă, potrivit capital.ro.

Foto: Profimedia

related posts

Modifică setările cookies