Este atât de mândră de sânii ei, încât poartă doar bluze transparente. Toți întorc capul după ea


Alex Mucci este un model din Italia, care și-a câștigat popularitatea ca influencer, adunând o comunitate de peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram. 


Bruneta seducătoare este atât de mândră de sânii ei naturali, încât poartă mai mult bluze transparente sau decupate când iese în public. Pe stradă, toți bărbații întorc capul după ea. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Alex Mucci, în vârstă de 34 de ani, nu a fost mereu preocupată de modă și nu a visat vreodată că va câștiga bani dintr-o activitate online. După finalizarea liceului, tânăra a fost admisă la Universitatea Politehnică din Torino, unde a studiat la Facultatea de Inginerie Aerospațială. 

După absolvire s-a mutat în Australia, la Sydney, dar după o dezamăgire în dragoste s-a întors acasă. Într-un interviu pentru ilformat.info, Alex a povestit cum a obținut celebritatea pe Instagram: 

„La întoarcerea acasă, în 2016, am renăscut. Într-o zi am început să postez fotografii pe Instagram, mai mult sau mai puțin senzuale și la scurt timp au devenit virale. Am adunat peste 800.000 de urmăritori în câteva luni. Mulți mă întreabă cum am făcut, iar eu le răspund mereu: prin personalitate”.
 
 
Alex mărturisește că formele ei sunt 100% naturale, iar pentru a se menține în formă face sport și mănâncă sănătos.  Ea mai spune că provine dintr-o familie săracă și nu a avut niciodată bani ca să-și permită operații estetice.  
 
„Senzualitatea vine din interior. Nici măcar nu ai nevoie de un corp perfect și antrenat pentru a fi senzual. Este o expresie a iubirii noastre pentru noi înșine, a siguranței noastre și a armoniei noastre interioare. Când fac o fotografie sexy, în care apar semi-dezbrăcată, mulți o văd ca prea erotică sau provocatoare și judecă. Nu intenționez să seduc pe nimeni, nici să provoc, ci doar să exprim ceea ce sunt. Nu caut acceptarea celorlalți. Dacă toată lumea ar trăi cu această libertate și fără prejudecăți, lumea ar fi un loc mult mai bun”, spune tânăra în același interviu. 

Sursă foto: Instagram/ Alex Mucci

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Zannidache: „Jador e un băiat foarte bun”

  • Este atât de mândră de sânii ei, încât poartă doar bluze transparente. Toți întorc capul după ea

related posts

Modifică setările cookies