Mama surorilor Hadid a fost, la rândul ei, model. Este incredibil cum arată la 55 de ani, în costum de baie


Yolanda Hadid, mama surorilor Gigi și Bella Hadid a făcut ravagii în Olanda, pozând în cele mai sexy ipostaze.


Yolanda Hadid, una dintre cele mai cunoscute modele ale anilor '90, i-a înnebunit pe internauți cu aparițiile sale sexy. Modelul este dovada vie a faptului că și la 55 ani poți arăta incredibil de sexy.

Aflată recent în Olanda, mama surorilor Gigi și Bella Hadid s-a bucurat de priveliștea oceanului și a pozat în ipostaze incendiare alături de cățelului ei, Snow, un husky siberian. Îmbrăcată într-un costum de baie galben, cu diferite aplicații colorate, care-i punea în valoare corpul de invidiat, diva părea extrem de tânără și sexy. Acest efect a fost întregit și de zâmbetul ștrengar și codițele împletite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

În ciuda vârstei sale, vedeta arată incendiar, iar frumusețea sa se datorează în totalitate Mamei Natură. "Trăiesc într-un corp liber, fără implanturi, Botox, extensii sau filtre", a declarat Yolanda.

Cu toate că în urmă cu o lună, fostul soț, David Foster, în vârstă de 69 ani, s-a căsătorit cu Katharine McPhee, în vârstă cu 35 ani, Yolanda nu pare să  fie afectată de acest lucru. Din contră, diva pare să fie extrem de fericită. Yolanda împreună cu fostul soț au avut o căsnicie ce a durat 6 ani.

Sursa foto: Instagram, Getty

Vezi și Profil de celebritate - Kylie Jenner aduce procesul de protecție a drepturilor de autor pentru cosmeticele sale în California

  • Mama surorilor Hadid a fost, la rândul ei, model. Este incredibil cum arată la 55 de ani, în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies