Este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Casa de Papel. “Berlin”, imagine rară alături de femeia din viața lui


Este unul dintre cei mai apreciați actori spanioli, dar și unul dintre cei mai discreți. Prea puține se știu despre viața personală a lui Pedro Alonso, însă un lucru e clar: acesta se mândrește cu iubita lui.


Deși sunt de câțiva ani împreună, aceștia nu “defilează” cu relația lor pe rețelele socializare și nici pe covorul roșu. Însă acum a făcut o excepție. Pedro Alonso a postat două imagini cu  Tixie Jambass, de profesie psihoterapeut. Actorul spune că trece printr-o perioadă în care are senzația că a luat toți virușii din lume și că se simte slăbit. Imaginile nu sunt recente, sunt din urmă cu câțiva ani, când Alonso și iubita lui au petrecut două luni în junglă. 

 

“Este uimitor cum se poate schimba aspectul unui bărbat, petrecând două luni în inima junglei și fără să manance produse tratate industrial. Arăt cu 10 ani mai tânăr... (...) Astăzi par că am 130 de ani din cauza tusei”, spune actorul pe Instagram.

 

Pedro Alonso l-a transformat pe Berlin într-unul dintre cele mai simpatizate personaje din Casa de Papel. Nici producătorii nu se așteptau să aibă atâta succes, fiind mai degrabă un personaj negativ în primele două sezoane. Așa că nu le-a părut prea rău când l-au… omorât. 

Însă după ce serialul a devenit un fenomen în lumea întreagă, iar Berlin a ajuns în topul celor mai iubite personaje, producătorii au fost nevoiți să găsească o modalitate să îl aducă înapoi. Așa că în seriile următoare Berlin apare într-o mulțime de flashback-uri.

Atât de îndrăgit este Berlin, încât Netflix tocmai a anunțat un nou serial care îl va avea ca personaj principal.

Vezi și: În Casa de Papel e un timid incurabil, în viață reală e un macho sexy. Cum arată soția „Profesorului”

  • Este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Casa de Papel. “Berlin”, imagine rară alături de femeia din viața lui

related posts

Modifică setările cookies