„Ești ca o floare în deșert”. Doina Barbăneagră, apariție seducătoare în Dubai


Doina Barbăneagră continuă să facă furori pe Instagram. Influencerița, care le-a depășit pe Ioana Grama și Alina Ceușan la numărul de urmăritori, a adunat zeci de mii de like-uri cu cele mai noi poze realizate în Dubai. Aflată în vacanță, moldoveanca seducătoare și-a etalat formele perfecte în costum de baie. 


Doina Barbăneagră s-a remarcat în calitate de fashion influencer pe Instagram. Originară din Călărași (Republica Moldova), tânăra are în prezent o comunitate de 1,6 milioane de urmăritori. Stabilită în Austria, la Viena, popularitatea ei a început să crească după participarea la show-ul Next Top Model Austria, unde a ocupat locul 6. De atunci a început să primească tot felul de oferte de publicitate, de a poza în reviste. Ea a colaborat cu FashionNova, boohooMAN și alte branduri.

În vârstă de 31 de ani, Doina se bucură de succes în calitate de model Instagram. Silueta ei de invidiat le-a atras atenția designerilor de costume de baie și lenjerie intimă. Aflată în Dubai, tânăra basarabeancă a realizat o ședință foto în pustiu, care i-a cucerit imediat pe admiratorii ei. Vezi galeria foto.

„Ești ca o floare în deșert”; „Un vis frumos”; „Cea mai frumoasă femeie din lume”; „Prințesa din deșert”, sunt doar câteva reacții la pozele de mai jos.

Sursă foto: Instagram/ Doina Barbaneagra

  • „Ești ca o floare în deșert”. Doina Barbăneagră, apariție seducătoare în Dubai

related posts

Modifică setările cookies