„Eu sunt păpușa ei preferată cu care ea se joacă de 8 ani”. O femeie de afaceri, care arată ca o Barbie, dezvăluie cum își educă fiica


Nata Avanesova este o figură cunoscută pe rețelele de socializare. Rusoaica a devenit cunoscută după ce a intrat în afaceri, fiind acum co-fondator al unui brand de îmbrăcăminte. Cu mii de dolari în conturi, aceasta își permite o viață de lux, iar pe fiica ei, în vârsă de 8 ani, o răsfață ca pe o prințesă. Cu toate acestea, urmăritorii o mai iau la rost pentru atitudinea ei.


Nata s-a ales cu comentarii critice după ce a postat filmulețe și poze în care apare alături de fiica ei, în vârstă de 8 ani. Femeia declară: „Eu sunt păpușa ei preferată cu care ea se joacă de 8 ani”, dar mulți cred contrariul.

Fetița nu pare deloc încântată când mama ei o pozează în haine identice cu ale ei sau în alte ținute de la branduri celebre. Influencerița a recunoscut că lui Stefani nu-i place să pozeze. Se pare că fetița cedează, în cele din urmă, la insistențele mamei.

Nana povestește adesea pe Instagram despre locurile exclusiviste în care merge împreună cu fiica ei. Mama, în vârstă d 34 de ani, menționează că vrea să o obișnuiască de pe acum cu lucruri de valoare. Femeia își îmbracă micuța în blănuri și costume elegante.

„Cum poți să-l îmbraci pe un copil cu așa ceva? Uite așa devin copiii răsfățați”, i-au scris unii urmăritori.

Alți utilizatori de Instagram cred că femeia, care și-a denumit brandul de haine cu numele fiicei, este pur și simplu o mamă foarte protectoare și că își iubește foarte mult copilul.

„Sunteți ca două păpușele”, „Adorabile”, „Două stele”, „Atât de frumoase amândouă”.

  • „Eu sunt păpușa ei preferată cu care ea se joacă de 8 ani”. O femeie de afaceri, care arată ca o Barbie, dezvăluie cum își educă fiica

related posts

Modifică setările cookies