Eva Măruță știe deja ce va face "când o să fie mare"! Deși are talent la muzică, nu a ales cariera mamei...deocamdată


In cadrul unui eveniment restrâns, Andra a vorbit pentru Unica despre cariera sa, despre cum simte și trăiește aceasta perioadă de pandemie, dar și despre cei doi copii, David (9 ani) și Eva (5 ani).
 


Mai mult, Andra a mărturisit că cei mici au răspuns la întrebarea pe care o adresează majoritatea adulților: “ce vrei să te faci când o să fii mare?”
 
Eva în special știe ce îi place:
 
 “Ea filmează în fiecare zi. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: <Mama, astăzi vreau să mă filmez 24 de ore, să fac un vlog!> Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, si ea și David”.

????

Posted by Eva Maruta on Sunday, 6 September 2020

 

 

Pe David în schimb îl interesează altceva:
 
 “Ei sunt hotărâți că asta vor, dar David vrea să fie și gamer. A văzut el ceva pe Youtube, un gamer super apreciat și care a câștigat..nu știu să zic exact, nu mă pricep, dar eu îl susțin. E normal acum, suntem în perioada în care încercăm tot felul de lucruri”.
 
În plus, Andra a mai mărturisit că atât ea, cât și Cătălin , îi susțin necondiționat în orice vor să încerce pentru a-și descoperi pasiunea. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: EVA MĂRUȚĂ INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies