Eva Mendes, criticată de fani după ce i-a rugat să doneze pentru un băiețel bolnav de cancer: Tu și soțul tău sunteți cei bogați!


Povestea lui Mana nu are cum să nu te emoționeze! Puștiul de 9 ani arată ca simpaticul Mowgli, are părul creț și ochii verzi, iubește natura, cântă la chitară, face surf și te cucerește pe loc cu zâmbetul său. Micuțul a fost diagnosticat recent cu o formă rară de cancer, iar printre vedetele care și-au îndemnat fanii să doneze se numără și actrița Eva Mendes. 


Partenera de viață a lui Ryan Gosling a postat mai multe imagini și filmulețe pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 3,9 milioane de urmăritori.

Joi, actrița a împărtășit povestea lui Mana, care luptă cu un cancer cerebral rar și agresiv, îndemnându-i pe cei care pot să doneze. „În prezent, NU există nici un tratament pentru cancerul cerebral rar și agresiv al lui Mana. Familia are nevoie de bani pentru tratamentele pe care asigurarea nu le acoperă (…) Dacă nu poți dona, spune o rugăciune pentru Mana”, a scris actrița pe contul de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Bătălia pentru sănătate a lui Mana a început în iulie 2022, când s-a prăbușit pe plajă cu o criză care i-a paralizat partea dreaptă a corpului. El a fost diagnosticat greșit cu displazie corticală focală, o anomalie a creierului care „se presupune că exista de la naștere”. A suferit convulsii zilnic și a ajuns înapoi la spital în ianuarie 2023, unde un RMN a evidențiat două tumori mari care creșteau pe suprafața creierului său, scrie Hola

După o intervenție chirurgicală de urgență, doar 60% dintr-o masă a putut fi îndepărtată. 

Dacă unii internauți au felicitat-o pe Eva că se folosește de popularitatea ei pentru a face cunoscută povestea lui Mana, alții au criticat-o intens. 

“Nu înțeleg de ce ne ceri să donăm. O donație de la tine și Ryan, plus prietenii tăi, ar putea salva acest copil. E nedrept să ne ceri asta. Țin la Mana și mă voi ruga pentru el”.

“Îmi pare rău, Eva, dar cred că tu și prietenii tăi actori îl puteți ajuta pe loc. Puteți face niște licitații. Sper ca acest copil să iasă învingător din această luptă”.

“Vorbești serios? Tu și soțul tău sunteți cei bogați, nu noi. Și noi suntem bolnavi”.

“Îmi pare rău… te iubesc, Eva, dar nu ai dreptate de data asta! Aveți o avere de cel puțin 25 de milioane de euro, iar în America oamenii mor de foame. Și tot nouă ne cereți să donăm?”.

“Voi nu puteți ajuta? Aveți prieteni celebri?”.

“Când o persoană cu bani cere bani, nu e frumos”.

“Ai scris acest mesaj din vila ta de 5 milioane de euro?”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Evei. 

Unii dintre ei s-au gândit chiar și la varianta că profilul de Instagram al actriței a fost spart de hackeri. 

“Acest lucru este foarte suspicios. Actorii care cer bani pentru a ajuta pe Instagram. Sună ca și cum contul a fost spart. (…) Sunt multe modalități prin care pot strânge bani. Ce-ar fi să vindeți una dintre multele voastre case pentru a ajuta sau să vă vindeți hainele scumpe?”, a scris un alt internaut. 

Familia băiețelului încearcă să strângă 600.000 de dolari pentru tratament. La momentul postării actriței Eva Mendes, suma strânsă ajunsese la 460.000 de dolari. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Eva Mendes, criticată de fani după ce i-a rugat să doneze pentru un băiețel bolnav de cancer: Tu și soțul tău sunteți cei bogați!

related posts

Modifică setările cookies