Falit și alungat de la Hollywood, după ce a fost acuzat de viol și canibalism. Cine îl întreține și ce job are acum Armie Hammer


De la superstar la Hollywood la un bărbat falit, care nu își poate întreține familia  - acesta este drumul pe care a mers în numai 3 ani Armie Hammer. 


Era unul dintre cei mai apreciați actori până în momentul în care mai multe femei l-au acuzat de comportament sexual deviant, chiar și de canibalism. Mai multe capturi cu conversații indecente au fost publicate în tabloide, iar Armie Hammer a fost părăsit de soție și alungat de la Hollywood.

În condițiile în care nimeni la Hollywood nu îl mai angajează, actorul a fost nevoit să lucreze în “Vânzări”, pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi. S-a mutat din Los Angeles în Insulele Cayman, acolo unde locuiau soția si copiii. 

 

Foto: Armie Hammer, surprins de paparazzi la job. Sursa: Profimedia

Între timp însă, actorul a primit un ajutor nesperat din partea lui Robert Downey Jr.  Actorul din “Iron Man” l-a lăsat pe Hammer să locuiască în casa lui din Los Angeles și i-a plătit reabilitarea la o clinica de specialitate. Hammer și-a tratat dependența de sex, alcool și alte substanțe nocive.  Aparent, și fosta lui soție, Elizabeth Chambers, locuiește cu Hammer și copiii în casa lui Downey Jr.  

Robert Downey Jr. a trecut și el printr-o perioada în care era persona non grata la Hollywood, din cauza problemelor cu drogurile.

Surse apropiate actorului susțin că acesta este “complet falit”, în ciuda faptului că e strănepotul unui magnat al petrolului, Armand Hammer, care avea o avere estimată de 800 de milioane de dolari în momentul morții sale. Armie Hammer nu primește însă sprijin financiar din partea familiei.

Ce s-a întâmplat cu Armie Hammer

În tabloide au apărut informații conform cărora Armie Hammer și-ar fi înșelat soția, Elizabeth Chambers, cu numeroase femei, este praticant de BDSM și are fantezii legate de canibalism, după cum ar fi arătat unele mesaje pe care le-a trimis partenerelor sale. În plus, actorul a fost acuzat și de viol. 

În ciuda acuzațiilor, Armie Hammer și avocatul lui au negat vehement că așa ceva s-ar fi întâmplat.

 

  • Falit și alungat de la Hollywood, după ce a fost acuzat de viol și canibalism. Cine îl întreține și ce job are acum Armie Hammer

related posts

Modifică setările cookies