Familia Rapunzel. O ucraineancă și fiicele ei gemene impresionează cu parul lor de poveste


Ucraineanca Alena Kravchenko face senzație pe rețelele de socializare cu părul ei incredibil de lung. Fiicele ei gemene, în vârstă de 10 ani, îi calcă acum pe urme, cu o podoabă capilară de invidiat.

Tag-uri: #par lung #Rapunzel

În vârstă de 37 de ani, Alena nu s-a mai tuns de la 5 ani, are un păr lung de aproape 2 metri, iar acum participă la toate concursurile de frumusețe a parului organizate în Ucraina. Pe care le și câștigă :)  Gemenele ei o admiră și își doresc să îi calce pe urme: una are un păr lung de 0.9 m, iar cealaltă de 1,3 m.

„Mama mi-a spus că o femeie ar trebui să aibă părul lung. Aceste gânduri sunt adânc înrădăcinate în mintea mea și mi-am crescut părul cu mare dragoste în toți acești ani. Particularitatea părului meu nu este doar cât de lung este, este și culoarea naturală, natura mi-a acordat o culoare aurie, care mă face foarte fericită. La soare strălucește frumos”, a spus Alena.

„Nu m-am mai tuns de la vârsta de cinci ani. Mama mă tundea scurt pentru că părul meu se ondula foarte mult și nu mă putea pieptăna”, a mai spus ucraineanca.

  • Familia Rapunzel. O ucraineancă și fiicele ei gemene impresionează cu parul lor de poveste

related posts

Modifică setările cookies