Fanii, șocați de cum arată una dintre cele mai frumoase femei din lume fără machiaj


Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar fanii au fost uimiți de felul în care arată fără machiaj. Deși cei mai mulți i-au apreciat naturalețea, au fost unii care au constatat că machiajul o ajută mult pe Nicole Scherzinger.

Tag-uri:

O postare recentă a lui Nicole Scherzinger a stârnit discuții aprinse printre fanii ei de pe Facebook.

“Orice ți-ai făcut la față, să știi că arătai mai bine înainte de intervenție”.

“Drăguțo, las-o mai moale cu injecțiile alea în buze, arăți mai bine fără ele!”

“Fillerele pe care ți le-ai pus arată rău, păcat, ești o femeie superbă!”

“Atât de mult botox, atât de multe fillere”.

Sunt și fani care îi iau apărarea:

“Opriți-vă! Are 45 de ani! Dacă nu își punea fillere, începeați să ziceți că ce bătrână arată… O femeie de 40 de ani nu mai arată ca la 20. Fără acele fillere în buze, buzele ei ar fi foarte subțiri. Buzele devin mai subțiri odată cu înaintarea în vârstă. Fără fillere, ar avea cearcăne sub ochi… arată superb!”, a comentat o admiratoare.

Vezi VIDEO postat AICI.

Dacă legat de fața ei au găsit motive ca să comenteze, fanii nu au ce să mai zică atunci când vine vorba de silueta ei perfectă.

Pentru a se menține în formă, Nicole face yoga și este adepta antrenamentelor HIIT, combinând greutăți cu alergatul pe bandă sau o altă formă de cardio.

În ceea ce privește fitness-ul, Nicole spune că totul trebuie făcut cu moderație: “Nu trebuie să te sinucizi. Când făceam parte din trupa Pussycat Dolls, credeam că trebuie să te antrenezi trei sau patru ore pe zi, dar nu este așa. Este vorba de a face 20, 30 sau 40 de minute de antrenament și contează să foloseșți inteligent acel timp, să faci ceea ce funcționează pentru tine”.  • Fanii, șocați de cum arată una dintre cele mai frumoase femei din lume fără machiaj

related posts

Modifică setările cookies