Feli Donose și partenerul ei, Cătălin, s-au despărțit. Anunțul făcut de artistă pe rețelele sociale


Feli Donose și iubitul ei, Cătălin, s-au despărțit după mai bine de cinci ani de relație. Artista a dat vestea fanilor printr-un mesaj publicat pe rețelele sociale, în care explica motivul separării lor. Iată ce a spus cântăreața!


Feli Donose și Cătălin au avut parte de o relație frumoasă, despre care, artista spunea adesea că se simte norocoasa să o aibă. În urma acestei iubiri s-a născut fiica lor Nora Luna, însă acum, Feli a dezvăluit că relația lor a ajuns la final.

Potrivit anunțului făcut de artistă pe rețelele sociale, despărțirea a avut loc de comun acord, iar motivul a fost faptul că cei doi nu se mai potriveau ca iubiți. În ciuda acestui lucru, Feli a ținut să menționeze că vor păstra o relație de prietenie de dragul fetiței lor.

"Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, respect, și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna.

Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli într-un mesaj distribuit pe Instagram.

Cătălin și Feli Donose s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la o nuntă, unde cântăreața fusese invitată să cânte. Cei doi au ținut relația lor departe de ochii lumii pentru mult timp și au făcut-o publică doar în momentul în care s-a născut Nora Luna.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Feli Donose și partenerul ei, Cătălin, s-au despărțit. Anunțul făcut de artistă pe rețelele sociale

related posts

Modifică setările cookies