Feli și NANE au lansat o nouă piesă: „Până-n zori”


Feli își unește creativitatea și talentul cu artistul de hip-hop și trap NANE și lansează împreună piesa „Până-n zori”, o colaborare muzicală neașteptată, cu ispirație din folclorul românesc. 


„Până-n zori este o piesă care ne-a căutat și ne-a chemat. Șerban Cazan a produs piesa și a scris împreună cu Thea Manolache, studentă în UK, refrenul. Dupa ce s-a conturat, Șerban a zis ca mi s-ar potrivi mie și așa a fost. Am scris continuarea poveștii în care l-am văzut pe NANE, așa că i-am trimis să o asculte. I-a plăcut și lui mult și iată cum dragostea mea pentru folclor mă aduce iar în părti din Feli din Povestea cu folclor. Eu și NANE suntem la prima colaborare. Cu siguranță nu și ultima.”, spune Feli povestea piesei

Co-producție HaHaHa Production, Cat Music și nopartyboys, „Până-n zori” are muzica scrisă de Felicia Donose (Feli), Stefan Cherescu (NANE), Serban Cazan, Thea Manolache, versurile de Felicia Donose (Feli), Stefan Cherescu (NANE), Thea Manolache, producția semnată de Șerban Cazan și mix masterul de Darius Drăgoi.

  • Feli și NANE au lansat o nouă piesă: „Până-n zori”

related posts

Modifică setările cookies