Femeia “captivă” în corpul unei fetițe de 8 ani: “Doar ciudații vor să iasă la întâlniri cu mine”


Shauna Rae este o tânără care, la numai 22 de ani, are doar 1,16 m și toată lumea o confundă cu o fetiță. Într-un documentar care va fi difuzat pe TLC, Shauna prezintă obstacolele cu care se confruntă zi de zi în încercarea de avea o viață normală.

Tag-uri: #Shauna Rae

Problemele Shaunei au început la scurt timp după naștere: la numai 6 luni a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la creier, iar chimioterapia i-a oprit creșterea. Acum, la 22 de ani, are înălțimea și aspectul unei fetițe de 8 ani. Toată lumea crede că este un copil.

 

“Dacă te uiți la mine, ai impresia că sunt doar o fetiță normală, făcând lucruri copilărești normale. Dar adevărul e că nu sunt deloc o fetiță. Sunt o femeie de 22 de ani captivă într-un corp de 8 ani”, spune Shauna.

În documentarul care va fi difuzat în ianuarie, este filmată o scenă în care Shauna intră într-un bar, iar chelnerita îi spune că nu este un local pentru copii. În altă scenă, tânăra este întrebată câți ani are în momentul în care vrea să își facă un tatuaj sau un abonament la sala de gimnastică. 

 

Nici în viața sentimentală nu îi merge prea bine. Shauna spune că atrage numai “ciudați, nesimțiți și idioți”. Într-o altă scenă, în care aceasta merge la o întâlnire pe nevăzute, bărbatul crede că i se face o farsă în momentul în care apare Shauna.

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Clafoutis

  • Femeia “captivă” în corpul unei fetițe de 8 ani: “Doar ciudații vor să iasă la întâlniri cu mine”

related posts

Modifică setările cookies