Femeia “captivă” în corpul unei fetițe de 8 ani și-a găsit, în sfârșit, iubit. Cum arată bărbatul


“Doar ciudații vor să iasă cu mine”, spunea în trecut Shauna Rae, o femeie de 23 de ani, care, din cauza unei unui tratament medical, arată ca o fetiță de 8 ani. Acum Shauna este îndrăgostită, are un iubit, dar interetul a luat foc: trollii sunt de părere că bărbatul este “un ciudat”.

Tag-uri: #Shauna Rae #iubit

Shauna Rae este o tânără care la 23 de ani are doar 1,16 m și toată lumea o confundă cu o fetiță. Problemele Shaunei au început la scurt timp după naștere: la numai 6 luni a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la creier, iar chimioterapia i-a oprit creșterea. 

Dan Swygart, un bărbat în vârstă de 26 de ani, i-a văzut povestea și a rămas impresionat de forța psihică a acesteia. Acesta a contactat-o, a invitat-o la o întâlnire, iar acum formează un cuplu. Cei doi și-au făcut publică povestea, dar acum bărbatul este ținta răutăților pe internet. Internauții îl fac “ciudat” pentru preferințele sale în materie de femei, mai precis din cauza că s-a cuplat cu o femeie care arată ca un copil.

 

@dan.swygart And then I met the family #iamshaunarae #shaunarae ♬ original sound - Dan Swygart

Dan Swygart se apară și spune că este cu Shauna “pentru personalitatea ei”.

“Este foarte important să ne amintim că Shauna este o femeie incredibilă de 23 de ani, care are un handicap. „Deci, pe măsură ce construiești o conexiune cu ea, este important să-i recunoști dizabilitatea și să privești dincolo de asta. Este o femeie incredibilă, care se întâmplă să fie scundă”, spune bărbatul.

 

@dan.swygart A life changing decision for Shauna coming up ???????? #iamshaunarae #shaunarae ♬ original sound - Dan Swygart

„De îndată ce spui că ea nu poate avea o legătură în lumea reală cu altcineva, o dezumanizezi, ceea ce este absolut dezgustător. Este o ființă umană. Merită să aibă relațîi și legături cu oricine dorește. Și cred că unii oameni nu sunt suficient de maturi emoțional pentru a înțelege că poți avea o conexiune profundă bazată pe personalitate, mai degrabă decât doar pe aspect”, a mai spus Dan.

Shauna a devenit cunoscută după ce a apărut într-un documentar în care și-a prezentat povestea.

“Dacă te uiți la mine, ai impresia că sunt doar o fetiță normală, făcând lucruri copilărești normale. Dar adevărul e că nu sunt deloc o fetiță. Sunt o femeie de 22 de ani captivă într-un corp de 8 ani”, spunea Shauna în urma cu un an.

În documentarul care vă fi difuzat în ianuarie, este filmată o scenă în care Shauna întră într-un bar, iar chelnerița îi spune că nu este un local pentru copii. În altă scenă, tânăra este întrebată câți ani are în momentul în care vrea să își facă un tatuaj sau un abonament la sala de gimnastică. 

 

@shaunarae99 How did y’all’s New Years go? Thank you @naiyhvictoriafor an amazing night!❤️❤️#iamshaunarae #iamshaunarar #shaunarae #shaunaraefamily #shauna #shaunaraeadventures #shaunaraeadventure #fyp #fypシ #newyear #newyear2022 #2022 #2023 #newyearnewme #newyears2023 ♬ Hey Look Ma, I Made It - Panic! At The Disco

Nici în viața sentimentală nu îi mergea prea bine. În documentar, Shauna spunea că atrage numai “ciudați, nesimțiți și idioți”. 

  • Femeia “captivă” în corpul unei fetițe de 8 ani și-a găsit, în sfârșit, iubit. Cum arată bărbatul

related posts

Modifică setările cookies