Femeia care a venit complet dezbrăcată la o emisiune celebră a stârnit controverse în Marea Britanie


Realizatorii emisiunii „This Morning” s-au trezit cu nenumărate plângeri după ce joi dimineață au primit în platou o tânără complet dezbrăcată. Femeia avea un mesaj de transmis și acesta a fost modul ei de exprimare.


Moderatorii Phillip Schofield și Holly Willoughby au primit-o în platou pe Laura Amherst (31 de ani), deși tânăra nu purta niciun articol vestimentar. Dotată doar cu o pancartă pe care a scris No more empty target, blondina și-a acoperit zonele intime cu mesajul adresat guvernului.

Tânăra, o activistă pentru drepturile planetei, a vrut să atragă atenția asupra problemelor climatice ignorate de autorități.

Protestez în pielea goală pentru a salva planeta”, a spus ea în emisiune, adăugând că într-o lume normală oamenii ar asculta ce are de zis despre pericolul schimbărilor climatice și fără să renunțe la haine.

Activista a fost luată peste picior de internauți, care au criticat decizia realizatorilor emisiunii de a recurge la acest gest extrem.

Citește șiActrița Corinne Masiero s-a dezbrăcat pe scenă, în timpul galei premiilor César. „Jean, dă-ne arta înapoi!”

E complet goală, sper să dezinfecteze canapeaua după aceea”, a scris pe Twitter un internaut.

Producătorii ar fi putut acoperi acea bucată de canapea cu folie sau cu prelată înainte ca doamna să se așeze”, a scris altcineva.

Citește șiLatura sexy a pandemiei. Protest nud pe mașina poliției, cu picioarele desfăcute!

Această femeie care protesteză goală face mai mult rău decât bine campaniei climatice. Campaniile ar trebui să se concentreze pe problemele grave, mai degrabă decât pe o femeie care își dă hainele jos, care nu are nicio legătură cu problemele legate de schimbările climatice”, a fost un alt mesaj dezaprobator.

Vezi momentul AICI!

Fotografii: This Morning YouTube

Vezi și VIDEO:

  • Femeia care a venit complet dezbrăcată la o emisiune celebră a stârnit controverse în Marea Britanie

related posts

Modifică setările cookies