Femeia după care Val Kilmer a plâns non-stop timp de 6 luni


Actorul Val Kilmer (60 de ani) și-a lansat zilele trecute o carte autobiografică în care face câteva dezvăluiri interesante privind viața sa amoroasă, una extrem de tumultuoasă.


Celebru pentru rolurile din filme ca „The Doors”, „Top Secret!” sau „Top Gun”, americanul a fost în prima parte a vieții unul dintre cei mai vânați bărbați ai planetei. Astfel, în palmaresul său de cuceriri au intrat femei de prim rang precum Angelina Jolie, Cindy Crawford sau cântărețele Cher și Carly Simon. „Treebuie să fii foarte dinamic ca să ții pasul cu cineva ca Cindy Crawford, care la acea vreme era modelul numărul unu din lume”, a mărturisit acum Val Kilmer.

Totuși, nici una dintre fostele iubite prezentate mai sus nu l-a marcat pe Val atât cât a făcut-o actrița Daryl Hannah, în prezent în vârstă de 59 de ani. Cei doi au avut o scurtă relație în urmă cu aproape două decenii, care îl urmărește însă și acum pe Val Kilmer.

„Dumnezeu știe cât am suferit după ea. Încă o iubesc pe Daryl. Când ne-am despărțit, am plâns în fiecare zi timp de jumătate de an”, a scris Kilmer în autobiografia lansată deja pe piață. De altfel, actorul pretinde că, după ce a rupt legătura cu Daryl Hannah, n-a mai fost implicat în nici o relație serioasă. 

„Adevărul e că sunt singur”, spune cu amărăciune actorul care a fost însurat o singură dată, între 1988 și 1996, cu actrița britanică Joanne Whalley, cei doi având împreună doi copii.

FOTO Getty

  • Femeia după care Val Kilmer a plâns non-stop timp de 6 luni

related posts

Modifică setările cookies