Femeia care s-a măritat cu o păpușă de cârpă, înșelată de două ori de partenerul ei. Cum l-a pedepsit pe Marcelo


Meirivone Rocha Moraes, din Brazilia, a făcut înconjurul lumii cu povestea ei neobișnuită. Femeia, care s-a măritat cu o păpușă de cârpă pe nume Marcelo, a dezvăluit că a fost înșelată. Ce măsuri radicale a luat.


Oricine poate suferi din amor, la un moment dat. Chiar și Meirivone Rocha Moraes, brazilianca de 37 de ani care s-a măritat cu Marcelo, o păpușă de cârpă cusută chiar de mama ei.

Când credea că totul este roz în viața ei, Meirivone a mărturisit că Marcelo al ei a înșelat-o, a doua oară, cu altă femeie. Femeia a fost devastată.

Am aflat când prietena mea mi-a trimis un mesaj într-o seară în care spunea că el mă înșală”, a mărturisit Meirivone, conform Daily Mail. Femeia a luat măsuri radicale.

În seara aceea, m-am enervat rău și l-am pus să doarmă pe canapea”, a spus brazilianca supărată. Ca măsură de precauție, ea a îndepărtat „penisul” lui Marcelo. Vezi galeria foto mai jos!

Este doar un vibrator din cauciuc alb, care măsoară aproximativ 16 cm. Așa că am decis să-l scot. Am mai făcut-o. Mi-e teamă că alte femei vor atinge penisul lui Marcelo, așa că îmi place să-l pun în sertar când ieșim la baruri sau la spectacole”, a mai spus femeia, conform sursei citate.

Anunțul vine la nici două săptămâni de la o postare în care brazilianca susținea că relația lor este perfectă.

Suntem o familie fericită, fără certuri, fără discuții, suntem o familie invidiată de toți. Mulțumesc mult dragostea mea pentru că ești un tată prezent în viața fiului nostru, mulțumesc dragostea mea că mi-ai oferit dragostea ta pentru că m-ai făcut să mă simt atât de iubită! Marcelo, știi că dacă nu ai fi existat, eu te-aș fi inventat! Ești motivul pentru care sunt o femeie atât de fericită, ești soarele meu și vei fi iubirea mea veșnică”, a scris ea pe contul ei de socializare.

Meirivone și Marcelo au un copil împreună

Fiindcă viața lor de cuplu nu era completă, cei doi parteneri neobișnuiți au un copil împreună. Marcelinho este un băiețel de un an, confecționat tot din cârpe, care seamănă „leit” cu tatăl lui. La începutul lunii aprilie, brazilianca a dezvăluit că e „gravidă” iar.

La începutul acestui an, femeia de 37 de ani și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că Marcelinho a dispărut. Ulterior, ea a dezvăluit că „băiatul” a fost răpit, iar cei care îl țineau captiv au cerut o răscumpărare de circa 200 de euro în schimbul eliberării sale. 

Povestea femeii, posibil inventată în proporție de 100%, este pe placul celor aproape 75.000 de urmăritori de pe Instagram și celor 623.000 de fani de pe TikTok.

Fotografii: Profimediaimages.ro/ @meirivone_santinha

Vezi și VIDEO:

  • Femeia care s-a măritat cu o păpușă de cârpă, înșelată de două ori de partenerul ei. Cum l-a pedepsit pe Marcelo

related posts

Modifică setările cookies