Femeie de 36 de ani, mușcată de cap de un leopard în timpul unei ședințe foto în cușca felinelor


Jessica Leidolph este un fotomodel de 36 de ani din Germania care a vrut să facă o ședință foto memorabilă în cușca unor leoparzi. Evenimentul a scăpat de sub control când una dintre feline s-a apropiat periculos de tânără.


Jessica Leidolph a fost mușcată de cap și față de un leopard în timpul unei ședințe foto neobișnuite. Femeia, care este fotomodel și activistă pentru drepturile animalelor, s-a ales cu răni grave la nivelul capului și feței după ce unul dintre leoparzi a atacat-o.

Tânăra se afla în cușca felinelor, găzduite la un adăpost privat din Nebra, landul Saxonia-Anhalt, dedicat animalelor retrase de la circ. 

Leopardul m-a mușcat în mod repetat de obraz, ureche și cap”, a dezvăluit modelul pentru ziarul german Bild. Ea a fost transportată de urgență la spital, cu elicopterul, pentru a-i fi îngrijite rănile.

Femeia a fost operată și se simte bine, însă va rămâne cu cicatrici care îi vor aminti toată viața de acest episod nefericit.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Jessica Leidolph este mare susținătoare a drepturilor animalelor. Ea obișnuiește să găzduiască în propria casă animale rănite sau abandonate, pe care le predă ulterior organizațiilor care se ocupă cu administrarea unor adăposturi specializate.

Femeia care deține adăpostul de animale în care era programată ședința foto a refuzat să comenteze evenimetul. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili în ce măsură ea se face vinovată de încălcarea legislației referitoare la creșterea animalelor sălbatice.

Jessica Leidolph este fotomodel și iubește să cânte la pian. Pe site-ul său de prezentare vorbește despre pasiunile ei. Tot aici își prezintă portofoliul de fotografii.

Fotografii: Facebook Kady Butterfly/Matthias Koch

Vezi și VIDEO:

  • Femeie de 36 de ani, mușcată de cap de un leopard în timpul unei ședințe foto în cușca felinelor

related posts

Modifică setările cookies