Micuța Olympia Ohanian e, probabil, cel mai tânăr utilizator al acestei rețele sociale, unde e urmărită de peste 500.000 de fani.
Recent, Serena a fost în atenția presei mai mult prin prisma carierei sale și mai puțin prin datorită familiei sale.
Jucătoarea de tenis a vorbit despre problema discriminării în discursul pe care l-a ținut la gala Brand Visonary Award 2018.
Williams (37 de ani) a spus pe scenă că știe cum e să fii „trecută cu vederea ca femeie de culoare”, adăugând că, în ciuda tuturor greutăților pe care le-a avut de-a lungul carierei, „nu a lăsat culoarea pielii să îi definească potențialul”.
„Știu cum e să fii trecută cu vederea. [...] Odată ce ți-ai setat niște obiective, ai grijă să țintești mereu mai sus decât acele obiective pe care ți le-ai propus. Munca și perseverența sunt cheile succesului, nu culoarea pielii.”, a spus ea.
Aceasta nu e prima dată când Serena aduce în discuție problema rasismului din tenis.
Campioana a vorbit despre această problemă și cu ocazia finalei US Open, atunci când a pierdut în fața lui Naomi Osaka și l-a acuzat pe Carlos Ramos de discriminare și sexism.
De asemenea, Williams a acuzat în urmă cu câteva luni și o publicație de rasism. Atunci, publicația Herald Sun a publicat o caricatură realizată de Mark Knight, un cunoscut caricaturist australian. Felul în care Knight a ales să ilustreze momentele din timpul finalei U.S. Open a fost catalogat de reprezentanții lui Williams drept unul "controversat". În caricatura lui Knight, o Serena supraponderală sare peste o rachetă zdrobită, iar undeva în fundal arbitrul o întreabă pe Osaka: "Pe bune, chiar nu ai putea s-o lași să te bată?"