Fiica cea mare a lui Cristi Chivu a împlinit 11 ani. Cât de frumoasă este Natalia


Cristi Chivu și soția sa, Adelina, se mândresc cu două fete superbe – Natalia și Anastasia, pe care le cresc departe de lumea mondenă, în Milano, Italia.


Cea mai mare dintre ele, Natalia, a împlinit 11 ani, iar mama sa a felicitat-o pe rețelele de socializare. În cea mai recenta imagine de pe Instagram, Natalia pare combinația perfectă dintre cei doi părinți ai ei – a moștenit cele mai frumoase trăsături de la amândoi.

Foto: Adelina Chiuvu/ Instagram

“Te iubim, ingerasule!”, i-a transmis Adelina pe Instagram.

În urmă cu o luna și sora mai mică și-a aniversat ziua de naștere. Anastasia a împlinit 10 ani, iar familia a sărbătorit-o în vacanța din Dubai. 

Vezi si VIDEO: Trebuie să recunosc soția mea merită mai mult decât îi ofer eu

 

Pe cât de discretă, pe atât de frumoasă! Soția fostului fotbalist Cristian Chivu impresionează cu frumusețea ei naturală. De 11 ani de când sunt căsătoriți, Adelina s-a ținut departe de viață mondenă, preferând să se ocupe de familia sa. Împreună, cuplul are doua fetițe, Natalia și Anastasia.

Deși nu apare în emisiuni tv și nu dă interviuri în reviste, Adelina Chivu poate fi urmărită pe pagina ei de Instagram. Fostă prezentatoare de știri sportive, Adelina își impresionează followerii cu frumusețea sa naturală. Mulți spun chiar că seamănă foarte bine cu Angelina Jolie.

“Lucrul pe care l-am dorit întotdeauna a fost să mă căsătoresc să am o familie și să ținem foarte mult unul la celălalt. Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre și sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă”, a spus Cristi Chivu mai demult la Vorbește Lumea la Pro TV.

  • Fiica cea mare a lui Cristi Chivu a împlinit 11 ani. Cât de frumoasă este Natalia

related posts

Modifică setările cookies