Fiica cea mare a lui Eros Ramazzotti, cu iubitul la plajă pe o insulă din Marea Egee


Aurora Ramazzotti e îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Goffredo Cerza, alături de care își petrece vacanța de vară pe o insulă grecească.


Aurora Ramazzotti a ajuns la 22 de ani și a câștigat încrederea tatălui ei că poate face alegeri inspirate în amor. Fiica cea mare a cântărețului italian își petrece vacanța de vară cu iubitul ei, inginerul Goffredo Cerza, în insula Koufonisia din Marea Egee.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi pe plajă în ipostaze extrem de tandre. Poate că Aurora și-ar fi dorit ca pentru câteva secunde să nu fie chiar atât de tandră cu iubitul ei, fiindcă a oferit fotografilor o poză de infarct.

FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze HOT cu Aurora Ramazzotti în GALERIA FOTO de mai jos!

Aurora Ramazzotti este prima fiică a starului italian, din primul mariaj. Mama ei este celebra prezentatoare TV Michelle Hunziker (42 de ani), actriță și fotomodel. Eros Ramazzotti (55 de ani) a divorțat de Michelle în 2002. 

În prezent, cântărețul e căsătorit cu modelul italian Marica Pellegrinelli (31 de ani). Cei doi au împreună o fată de 8 ani, pe nume Raffaela Maria, și un băiat de 4 ani, Gabrio Tullio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

 

Aurora Ramazzotti este gazda unui show de talente în Italia, dar e curând și-a exprimat dorința de a studia psihologia. „Simt nevoia să studiez, să învăț, dar nu știu dacă am timp să mă ocup și de asta și de muzică”, a declarat tânăra.

În prezent, Aurora are o avere estimată la 10 milioane de dolari, mult mai mică decât a tatălui ei. Însă, tânăra stă mai bine la capitolul urmăritori pe Instagram - 1,6 milioane de fani, față de 1,3 milioane de fani ai tatălui ei.

Vezi și: VIDEO Cum să pozezi pe covorul roșu

  • Fiica cea mare a lui Eros Ramazzotti, cu iubitul la plajă pe o insulă din Marea Egee

related posts

Modifică setările cookies