Fiica lui Bruce Willis a pozat topless. Cum arată acum Tallulah Willis după ce mai mulți ani a suferit de anorexie


Tallulah Willis reflectă asupra luptei ei cu anorexia. În cele mai recente imagini postate pe contul de socializare, fiica mai mică a lui Bruce Willis și a lui Demi Moore arată transformarea prin care a trecut, după ce s-a confruntat cu o tulburare alimentară. 


Într-o postare pe Instagram, publicată miercuri, 23 august, cel mai mic copil al lui Bruce Willis și Demi Moore, mărturisește că este mulțumită că s-a vindecat de tulburarea de alimentație de care a suferit câțiva ani.

„Eu o iubesc și văd cât de curajoasă a fost”, a scris actrița în vârstă de 29 de ani. Tallulah Willis a atașat o imagine în care apare topless, în fața oglinzii. (VEZI GALERIA FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Tallulah Willis a parcurs un drum lung pentru a se recupera complet. Ea a avut episoade depresive încă din adolescență și a fost diagnosticată cu tulburare de atenție și hiperactivitate (ADHD) la vârsta de 15 ani. Cea mai mică dintre fiicele  lui Bruce Willis și Demi Moore luptă de câțiva ani împotriva dismorfofobiei și anorexiei nervoase. Recent, tânăra a oferit vești bune comunității sale de pe Instagram. Mândră de felul în care arată acum, ea a publicat fotografii „înainte/după” cu corpul ei, în timpul procesului de recuperare. 

Foto: Tallulah Willis, 2023 vs 2018 (dreapta)

Paparazzi au surprins-o pe Tallulah Willis, la data de 29 iulie 2023, la ziua de naștere a lui Kate Beckinsale (50 de ani). Tânăra se afla în compania mamei sale, Demi Moore, și a surorii, Scout Willis. 

Se poate observa că Tallulah nu-și mai ascunde abdomenul. Ea poartă un costum roșu, cu pantaloni și bustieră.  

Anorexia nervoasă este o tulburare care se manifestă prin autoînfometare în scopul de a slăbi. Cel mai des s-a observat la adolescente și tinere. Teama lor de a lua în greutate și faptul că se consideră grase, chiar dacă în realitate au o siluetă firavă, este o foarte intensă. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ buuski

Vezi și: 

  • Fiica lui Bruce Willis a pozat topless. Cum arată acum Tallulah Willis după ce mai mulți ani a suferit de anorexie

related posts

Modifică setările cookies