Fiica lui Călin Donca, mărturii despre tatăl ei aflat în arest. „Vreți să știți cum e tata în realitate?”


Călin Donca a fost arestat preventiv pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. Una dintre fiicele sale apare într-un clip postat online, în care spune că tatăl ei a fost înțeles greșit de opinia publică.


Călin Donca se află în arest, însă transmite în continuare mesaje prin intermediul familiei sale. Într-un clip postat online, una dintre fiicele sale a fost folosită de omul de afaceri pentru a sensibiliza opinia publică. Concluzia mesajului video este că oamenii l-a înțeles greșit pe afaceristul din Brașov.

Vreți să știți cum e tata în realitate?”, își începe fata mărturia postată pe contul de Instagram al tatălui ei. „E la fel ca la televizor. Se joacă cu noi, dormim împreună, ne uităm la documentare, facem lecții împreună, mergem peste tot cu el, este minunat”, mai spune fetița.

De când a fost reținut și arestat, Călin Donca și-a folosit familia pentru a convinge opinia publică de faptul că este nevinovat și că adevărul său va prevala în fața acuzațiilor care i se aduc.

Îmi pare rău să vă spun că credeți că nu e așa, dar este cu adevărat el. Te iubim, tata”, mai spune fata în videoclip. Vezi VIDEO mai jos!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

 

Și soția lui Călin Donca a dat detalii intime din viața de familie. Orianda Donca a dezvăluit cum trăia înainte să devină milionară, insistând pe un aspect mai puțin cunoscut de oamenii care nu sunt în cercul lor de prieteni. „Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație”, s-a confesat soția lui Donca.

Orianda și Călin Donca au cinci copii, iar acum aceștia trec prin momente dificile din cauza anchetei care îl vizează pe antreprenorul din Brașov. 

Fotografii: @calindonca

  • Fiica lui Călin Donca, mărturii despre tatăl ei aflat în arest. „Vreți să știți cum e tata în realitate?”

related posts

Modifică setările cookies