Connect-r și-a spus opinia în ceea ce privește incidentul de la concertul trupei britanice Coldplay, care a avut loc pe data de 12 iunie, unde artistul Babasha a fost huiduit și fluierat când a pășit pe scenă alături de Chris Martin.

Cântărețul a condamnat reacția publicului și a adus în discuție o experiență personală similară cu ceea ce s-a întâmplat la Arenele Romane. Connect-r a dezvăluit că atât el, cât și fiica sa, Maya, în vârstă de doar 10 ani, au fost victimele rasismului.

Fetița s-a confruntat cu discriminarea la școală, așa că părinții ei au fost nevoiți să o mute pe micuță la o altă unitate de învățământ.

„Eu am crezut în vorba aia a lui Morgan Freeman, care a spus că rasismul va înceta în momentul în care nu vei mai vorbi despre el. În schimb, eu nu pot să nu mai vorbesc despre el, când în 2024, fetița mea vine de la fosta școală unde am mutat-o și îmi spune că ea nu mai vrea să fie de etnie romă și vrea să fie ca mami. 

După ce am întrebat-o ce s-a întâmplat, ea mi-a spus că la școală a arătat-o cineva cu degetul și s-a simțit super prost și au râs copiii. Evident, copilul respectiv nu avea vină. Cu siguranță a auzit de la un adult din casă lucrul acesta”, a spus Connect-r.

Foto: Instagram