Fiica lui Courteney Cox, în rochia mamei ei, de acum 21 de ani: ”Cea mai bună investiție!”


Se pare că unele ținute nu se demodează niciodată.


Courteney Cox (54 de ani) a postat de curând, pe contul ei de Instagram, un colaj din două imagini în care ea și fiica sa poartă aceeași rochie de cocktail, la 21 de ani distanță.

Citește și: Courteney Cox despre intervențiile estetice: ”Mi-a fost greu să accept că îmbătrânesc”

În prima fotografie, Courteney se afla  la un eveniment pe covorul roșu, în 1998, în timp ce în cealaltă fotografie, făcută recent, fiica sa de 14 ani, Coco Arquette, poartă aceeași rochie.

”21 de ani mai târziu...”, a scris Courteney în dreptul colajului de poze. ”Nu sunt genul care să păstreze lucruri, dar asta a fost o investiție foarte bună”.

Courteney Cox a purtat rochia la premiera de la Hollywood a thriller-ului ”Snake Eyes”, eveniment la care a venit însoțită de tatăl lui Coco, David Arquette, de care între timp a divorțat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Niciunul dintre ei nu apărea în respectiva peliculă, care a fost regizată de Brian De Palma și în care cap de afiș erau Nicolas Cage, Gary Sinise și Carla Gugino.

Courteney vorbea, într-un interviu pentru People, despre Coco: ”Eu îmi doresc ca ea să-mi spună totul, iar ea nu vrea să-mi spună nimic. Adică exact opusul a ceea ce se întâmpla în copilăria mea”. ”Ne mai ciondănim, să fim sinceri, însă ne iubim una pe alta. Cu siguranță, ne distrăm de minune împreună”. 

David și Courteney s-au căsătorit în 1999, în San Francisco, iar în 2004 a venit pe lume Coco, a cărei nașă este chiar prietena lui Courteney din serialul ”Friends”, Jennifer Aniston.

Foto: Profimediaimages.ro, Instagram

  • Fiica lui Courteney Cox, în rochia mamei ei, de acum 21 de ani: ”Cea mai bună investiție!”

related posts

Modifică setările cookies