Fiica lui Darren Cahill, de o frumusețe rară la nici 17 ani. Cum arată Tahlia Cahill


În ultimii 6 ani, Darren Cahill s-a împărțit între două fete dragi lui, fiica Tahlia și campioana Simona Halep. Cele două au o relație strânsă, spre satisfacția antrenorului australian.


În primii ani ai colaborării cu Simona Halep, când o pregătea pentru a deveni campioană, Darren Cahill a ratat multe zile de naștere și momente importante din viața fiicei sale. Însă, australianul s-a gândit mereu la Tahlia, comoara sa neprețuită, indiferent în ce colț al planetei punea capul pe pernă.

Cahill e foarte mândru de fata lui, devenită o adolescentă superbă. În august va împlini 17 ani, însă pentru Darren Cahill fiecare zi petrecută împreună cu Tahlia e sărbătoare.

Timpul zboară. Să ai o noapte bună, Tahlia!”, i-a transmis tatăl ei pe Instagram, unde a distribuit o fotografie cu fiica lui.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darren Cahill (@dc10s)

 

Tahlia și Simona Halep sunt foarte apropiate, iar românca este jucătoarea de tenis preferată de adolescenta australiană. 

La sfârșitul anului 2018, Darren Cahill a anunțat că renunță la colaborarea cu Simona Halep din motive familiale. Într-un interviu acordat publicației New Yorker un an mai târziu, australianul a dezvăluit că a luat această decizie pentru a petrece mai mult timp cu copiii săi. Totodată, antrenorul a mărturisit că Tahlia a plâns atunci.

Simona a fost adoptată de familia mea, dacă e să fiu sincer. Fiica mea a început să plângă în momentul în care i-am spus că nu o să mai fiu antrenorul lui Simo. I-am spus voi fi acasă cu tine. Halep e parte din familia noastră”, s-a confesat Darren Cahill.

 

Cahill și Halep au reluat colaborarea, însă lor li s-a alăturat Artemon Apostu-Efremov, din postura de antrenor secund.

Darren Cahill, care e căsătorit cu soția sa Victoria de peste 28 de ani, mai are un băiat de aproape 20 de ani. Benjamin Cahill i-a călcat pe urme și face tennis de performanță.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Simona Halep: „Viața mea bate tenisul“

  • Fiica lui Darren Cahill, de o frumusețe rară la nici 17 ani. Cum arată Tahlia Cahill

related posts

Modifică setările cookies