Fiica cea mare a lui Eddie Murphy s-a căsătorit cu un actor


Bria și alesul ei a avut parte de-o ceremonie romantică, organizată în Beverly Hills, California.


Actoria e înscrisă în genetica familiei Murphy și se pare că și urmașii vor avea parte de aceeași moștenire. Căci Bria, fiica cea mare a cunoscutului actor de comedie Eddie Murphy, la rândul ei artist plastic și ocazional actriță, și-a ales drept soț… tot un actor.

E vorba despre Michael Xavier, un actor Canadian în vârstă de 36 de ani care are la activ mai multe roluri în televiziune, în seriale ca „The Best Years“ , „Bitten“, „Northern Rescue“, „The Expanse“, dar și în lungmetraje ca „88“, „A Swingers Weekend“, „Shazam!“ și tot felul de filme romantice.

Acum, la șapte luni de la logodna lui cu Bria, el a intrat în marea familie Murphy, iar pretențiile socrului mic nu-s tocmai mici.

De altfel, tot Eddie Murphy le-a organizat și petrecerea de nuntă, fix așa cum a vrut mireasa de 32 de ani: într-o frumoasă după-amiază de început de iulie, în fața a 250 de rude și prieteni apropiați, în Beverly Hills.

Mirii au avut parte de-un decor de vis, creat din mii de flori albe și nenumărate candelabra cu cristale, poza oficială de nuntă fiind făcută sub o spectaculoasă arcadă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Rochia miresei, din dantelă Chantilly croită fără umeri, dar cu mâneci lungi, pentru un aer mai dramatic, poartă semnătura designerului Netta BenShabu. Mirele a fost și el la înălțime, într-un smoking semnat Dion Lattimore.

De la ceremonie nu putea lipsi nici mama miresei, Nicole Murphy.

La cei 61 de ani ai săi, Eddie este tatăl a 10 copii: Eric, care tocmai a împlinit 33 de ani duminică, Bria (32), Christian (31), Miles (29), Shayne (27), Zola (22), Bella (20), Angel Iris (15), Izzy Oona (6) și Max Charles (3 ani și jumătate).

FOTO: Profimedia

 

  • Fiica cea mare a lui Eddie Murphy s-a căsătorit cu un actor

related posts

Modifică setările cookies