Fiica lui Kelly Preston, Ella Travolta, mesaj trist după decesul mamei sale


Kelly Preston s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. Soția actorului John Travolta a pierdut lupta cu cancerul în dimineața zilei de duminică, 12 iulie.


Ella Travolta, fiica în vârstă de 20 de ani a regretatei actrițe, a publicat un mesaj emoționant pentru a-și exprima durerea:

"Nu am cunoscut niciodată pe nimeni la fel de curajos, puternic, frumos și iubitor ca tine. Oricine a fost norocos să te cunoască sau să se afle în prezența ta îmi va da dreptate când spun că aveai o sclipire, o lumină care nu înceta niciodată să strălucească și care îi făcea pe cei din jurul tău mereu fericiți. Îți mulțumesc că mi-ai fost alături indiferent de orice. Îți mulțumesc pentru iubirea ta. Îți mulțumesc pentru ajutorul tău și pentru eforturile tale de a face lumea un loc mai bun. Făceai viața atât de frumoasă și știu că vei continua să o faci pentru totdeauna. Te iubesc atât de mult, mama."

Kelly și John Travolta mai au un fiu, Benjamin, în vârstă de 9 ani. Primul lor copil, Jett, s-a stins din viață în 2009, la vârsta de doar 16 ani.

Sursă foto Instagram

  • Fiica lui Kelly Preston, Ella Travolta, mesaj trist după decesul mamei sale

related posts

Modifică setările cookies