Fiica lui Lionel Richie a avut nunta anului! Evenimentul fastuos a avut loc în sudul Franței


La doar 24 de ani, Sofia, fiica celebrului cântăreț Lionel Richie, și-a găsit alesul și a avut o nuntă ca în povești. Evenimentul fastuos a avut loc pe Riviera Franceză,  la luxosul Hotel Cap-Eden-Roc, iar invitații au fost unul și unul.


În ziua cea mare, Sofia Richie a fost condusă la altar de către tatăl ei, în vârstă de 73 de ani, unde a fost așteptată de cel care urma să-i devina soț, Elliot Grainge, în vârstă de 30, fiul lui Lucian Grainge, președintele și CEO al Universal Music Group. Cei doi s-au logodit în aprilie, anul trecut, la doar un an de când au devenit un cuplu.

Pentru evenimentul rupt parcă din basme, Sofie a avut trei rochii Chanel, una pentru recepția organizata cu o zi înainte, a doua pentru evenimentul propriu zis - o superbă rochie sirena cu paiete albe- și cea de-a treia, o rochie scurtă pentru petrecerea după ceremonie.

Ceremonia a fost una tradițională evreiască, dupe ce Sofia Richie, născută creștină, s-a convertit la religia soțului ei.

Printre invitații cuplului s-au numărat Nicole Richie, sora miresei, și soțul ei, Joel Madden, Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, Lisa Parigi, partenera lui Lionel Richie și Paris Hilton împreună cu soțul ei.

Sursă foto: Profimedia

Vezi și:

  • Fiica lui Lionel Richie a avut nunta anului! Evenimentul fastuos a avut loc în sudul Franței

related posts

Modifică setările cookies