Fiica lui Lionel Richie, superbă în costum de baie pe yacht. Cu cine s-a bronzat Sofia


Sofia Richie face băi de soare în Australia când poftește ea fiindcă are acces nelimitat la yacht. Fiica cea mică a starului american Lionel Richeie e răsfățată de un bărbat cu 15 ani mai în vârstă decât ea.


Sofia Richie (20 de ani) e un fotomodel în plină afirmare, iar pentru sesiuni foto reușite are nevoie de băi de soare din belșug. Deși e destul de cald în California, fiica cea mică a lui Lionel Richie preferă soarele din Sydeny, Australia, unde se bronzează periodic în compania lui Scott Disick, nimeni altul decât fostul iubit al lui Kourtney Kardashian. Înainte să fie cu Scott, Sofia a fost iubita lui Justin Bieber.

FOTO: Backgrid, via TMZ.com

Zilele trecute, Scott și Sofia au făcut plajă pe yachtul lui, în Australia, iar fiica lui Richie a purtat un costum de baie sexy, care imita pielea de leopard. „Iubesc Opera”, a scris Sofia pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare în fața Operei din Sydney. Însă nu spectacoele de operă sunt distracția preferată a Sofiei, ci băile de soare pe yacht. Fiica cea mică a lui Lionel Richie a fost surprinsă făcând plajă la bordul unor ambarcațiuni de lux și la Cannes, la Monte Carlo sau Miami.

Chiar dacă are doar 20 de ani, Sofia Richie a intrat în industria frumuseții destul de devreme. La 14 ani a apărut într-o ședință foto pentru Teen Vogue, iar un an mai târziu a semnat primul ei contract cu un producător de costume de baie din Los Angeles. La 16 ani a fost selectată în echipa agenției de modelling Select Model Management din Londra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love the Opera

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia și Scott sunt împreună de un an și jumătate

În mai 2017, cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună, evident pe un yacht, însă au negat că formează un cuplu. Sofia declara atunci că ea și Scott sunt doar prieteni, însă la scurt timp au fost văzuți ținându-se de mână și sărutându-se. În octombrie 2017 și-au confirmat relația pe Instagram, în timpul unei vacanțe în Mexic. Iar de aici, cei doi au început să facă ceea ce orice cuplu amorezat face.

Scott are trei copii cu Kourtney Kardashian

Scott Disick a cunoscut-o pe Kourtney în 2006, la o petrecere în Mexic. Nu s-au căsătorit niciodată și au avut o relație ciudată, presărată cu multe despărțiri și împăcări. În decembrie 2009, Kourtney a născut primul lor copil, Mason Dash Disick, în timpul filmărilor show-ului Keep up with the Kardashians. În 2011, Disick a cerut-o de soție, însă Kourtney i-a răspuns că viața lor e bună așa cum e, fără căsnicie. În 2012 și 2014, au venit pe lume și ceilalți doi copii ai lor – Penelope Scotland Disick și Reign Aston Disick. Cei doi s-au despărțit în iulie 2015.

  • Fiica lui Lionel Richie, superbă în costum de baie pe yacht. Cu cine s-a bronzat Sofia

related posts

Modifică setările cookies